Gestió integral d'empreses

Gestió empresarial

Gestió empresarial

Nosaltres som una empresa. Com els nostres clients, hem hagut d'adaptar-nos a la constant evolució del món de l'empresa. I, dins d'aquesta adaptació, podem aportar experiència i coneixements, a més a més d'un equip humà de professionals contrastats en tots els camps.

Per això ADROIX pot oferir la gestió integral d'empreses. Després d'un detallat estudi, per a dur a terme les decisions estratègiques que es prenguin conjuntament amb els clients, aportarem els recursos humans i professionals, els recursos tècnics i, fins i tot si cal, els espais físics que convinguin per obtenir els resultats desitjats.

Participació i Implicació

Aquesta gestió és habitualment externa, però en alguns casos es poden estudiar diferents nivells de participació i implicació. Aquest és el cas d'algunes empreses de diferents sectors que integren el nostre grup, en les que el nivell d'implicació d'ADROIX en la gestió és divers, així com també el nivell de participació societària.

Aquesta situació reforça la pròpia experiència, que després podem traslladar als nostres clients, adaptant-la a les seves necessitats i possibilitats econòmiques i psicològiques.

La gestió integral de les empreses arribarà fins on aconselli la situació de cada client i de cada moment. Així, doncs, el nivell d'implicació d'ADROIX quedarà definit a l'instant en què s'iniciï la col•laboració, i arribarà fins on i quan desitgi el client.